Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NOLLTOLERANS MOT DROGER

Endast kräk röker hasch

Ryggradslösa figurer

En feg verklighetsflykt

bort från skarpa konturer

in i luddigheten

där det känns som allt flyter

Och systemet har fått

några nya rekryter

 

Folk ska helt kollras bort

Gärna passiviseras

Det är såna som sedan

kan manipuleras

Endast kräk röker hasch

Endast blåögt naiva

De har tydligen för

mycket tid att fördriva

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/6 2019

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2019-06-17 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP