Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GOD NATT ALLESAMMANS

God natt allesammans

Då säger vi så

För husfridens skull

så är ett plus tre två

Och masken tas på

och så håller vi den

kavata som Mindre Modiga Män

Ja, oavsett vad eller vem

som står fram:

En huvudlös riddare

Svarta Madame

En dag ska betonghjärtat

sluta att slå

men fram till dess går vi 

med maskerna på

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2019-06-17 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP