Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På undantag

Kanske var det bara en tanke
Som hastigt flög förbi i mitt undermedvetna
Men
Den lämnade ett spår i mitt hjärta
Från ett minne jag trott mig förträngt

Är jag bara en slags trollunge
En gränslandstjej javisst
Någon som tycker sig leva 
På undantag
I två verkligheter samtidigt

Så nu sitter jag här och darrar
För jag vet att den tanken bar
Sanningar
Som jag inte längre vill se




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-17 22:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark djup och i beröring!
2019-06-25

  Ida-Marianne
Att leva på "undantag" i två verkligheter ger dig djup förståelse för alla verklighetens problem och det leder till att du kan skriva oerhört djupa och kloka inlägg. Vårda den goa trollungen inom dig!!!
2019-06-18

  ULJO
Känslan är inte obekant
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP