Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni, helt nära

Du döljer dina ärr under oskadda dagar
hudens släta frukter, bittra skal
det är ingen fara
det är bara döden
som kryper intill under fuktiga lakan
klädd i en rufsig himmel
och havets rynkiga yta
vad betyder orden
när hon håller dig som om du vore verklig
genom dig rusar årmiljonerna
som spirande skott




Fri vers av Grävling
Läst 152 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-17 22:33



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Magnifikt!
2019-06-18

  Judas Ekholm VIP
Du är FENOMENAL!
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling