Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle säger till sin kompis Arne frågandes

Vem fan är det som du tittar på, egentligen?!
Aha
Det är visst hon som står där i hörnet och åmar sig
Tjusigt värre
Och visst är hon vacker
Så varför går du inte bara fram och säger Hej till henne
För vad har du egentligen att förlora mer än ditt ansikte
om du råkar bli nobbad
Men det gör väl ingenting om du förlorar ditt ansikte
för en liten stund eftersom hon ändå inte känner dig
Men visst är hon en vacker tjej och vad mera kan du få
mer än ett Nej
Inget
Så jag tycker i alla fall att du ska gå fram och hälsa på henne
innan hon bara försvinner i tomma intet då du aldrig mera
kommer att få se henne igen...

Kalle säger till sin kompis Arne frågandes
Vem fan är det som du tittar på, egentligen?!

Ken Cassel
17/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-17 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel