Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Valet mellan självbehärskning och missriktade utbrott


Fredens vingar


Vi har den alla i oss
Vreden

En eld
En energi

Människans tillgång
Människans gissel

Men likt tåget
fungerar det inte
utanför rälsen

Så att hålla sig på spåret
är det självklara

Om man nu vill ha fred
och sinnesro




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-18 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST