Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sanningen ska fram

Och det ska den väl
Så jag måste erkänna att jag den senaste tiden har känt mig
lite ensam
Och med ingen ny kärlek i sikte är det lite fy skam
Jo, för jag älskar ju att ha en varm och god kvinna i min
famn så att vi kan pussas och kramas lite granna
Titta in i varandras tindrande ögon medan vi ror våran
eka ut ifrån land, in till de höga vassen där vi börjar att
tafsa på varann
Och det gör ingenting om hon så heter Susan
För väl tillbaka i hamn går vi till den stora eken i parken
och ristar in våra namn med ett hjärta med en pil
rätt igenom, då våran kärlek är helt sann
Ja, det vore någonting det om sanningen ska fram
Och det ska den väl...

Ken Cassel
18/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-18 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel