Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När en bild säger mer än 1000 ord.


Pappa!



Tack för ALLT!

Kärleken är evig.

/Mackan





Fri vers av Tabac VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-06-18 05:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint i alla uttryck
2019-06-19

  soligajag_1 VIP
En underbar bild och dikt om sin älskade pappa!
2019-06-19

  Öknens Ros VIP
En pappa att vara stolt över.
2019-06-18

  Maiah VIP
Ja bilden talar sitt språk och jag känner tyst vemod och stor tacksamhet stråla
2019-06-18

    ej medlem längre
En enda mening som berättar om ALLT!
Jättefin, behöver inte vara svårare än så!
2019-06-18

  Peter Stjerngrim VIP
Vilken underbart fin bild!

Önskar dig en alldeles toppenfin Midsommarhelg, min vän!

Kram
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP