Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örat med ja! Men på då?

Skrattet bryter is!
Efterfrågas då bevis... .. .
Lyft direkt! Repris!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-18 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt