Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


din magiska trädgård

 

vandrar i din trädgård
binder en krans av drömmar
där går ingen sorgmantel över vägen
där flyr varken blommor eller fåglar
varje gång jag går i tystnadens salar
hör jag din röst som talar
dina tankar så nära, var inte ledsen klokuggla
 
du ska veta dina ord, min magiska trädgård
ger svalka och lindring
i en värld så fylld av aska, vad de gjort och gör
 
när jag ser vitt blir till svart över en natt
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-18 10:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mycket har vara tacksam över kram<3 främst våra minnen
2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP