Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid skogen trogen!

Det sägs att andra folk
går till sin kyrka
när de förlorat sin styrka
vill be om hjälp, så yrka...

Vi svenskar går ÅT SKOGEN
när det har gått snett
vi dit oss begett ÅT SKOGEN
för vi har ju sett ÅT SKOGEN
det har ju oss gett AV SKOGEN
vila, tankar som fått ro
NYA har börjat att gro trots att allt
gick BARA ÅT SKOGEN...

Varför inte va´den naturen trogen...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-18 09:58



Bookmark and Share


  ULJO
Naturen är för mig en kyrka där man kan hämta kraft. Där finns ingen förljugenhet eller tvång. Bara ren upplevelse.
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt