Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt värre

Hennes ögonlock börjar att falla ner så sakta
Blundar till
Är riktigt trött
Vaknar rappt upp
Är på väg rätt ner i diket med bilen och ett stort träd
Ser helt plötsligt hela världen och livet med nya ögon
Parkerar då genast bilen sin på närmsta gata för att genast
få sova så sött i en liten stund
För det där var nära
Någon kunde ju ha dött...

Hennes ögonlock börjar att falla ner så sakta!

Ken Cassel
18/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-18 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel