Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skymning

 

Grooming på  HBTQ-sajter män söker sex med barn 

rykten bekräftade av journalister skapade en pojke, fick hundratals svar

grova övergrepp har drabbat 

män från olika yrkesgrupper ingen är helig

journalister stämde möte....

 

Du svarta hjärta. 

samhället i dag sand. 

rispa klösa föröda 

spirande knoppar. vilken skam

lägg ut dem på nätet

sprid deras namn

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av morgonstjärna VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2019-06-18 10:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja de borde skaka galler
2023-11-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP