Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ligger och sover

Jag kan känna av hennes varma och långa andetag
där vi två ligger sked i sked tillsammans
Hon sover så sött medan jag själv ligger där och tänker
så att det stänker
Tänker på henne
Tänker på oss
Tänker på det som har hänt
Tänker på framtiden
Och plötsligt när jag ligger där bredvid henne, så är jag
också snart i drömmarnas land, snarkandes

Jag kan känna av hennes långa och varma andetag
när hon ligger och sover
För vi ligger där sked i sked medan jag andas in dem
Luktar på dem
Smakar av dem
Tycker att hon är helt underbar
God natt, min älskade vän, så syns vi imorgon igen...

Ken Cassel
18/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-18 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel