Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens rätt

 

Gårdagens lögn
Jag

Dagens lögn
Naji

Imorgon lögn
Naji

Gårdagens dröm
Liv

Dagens dröm
Existens

Imorgon dröm
Att vara

Gårdagens visdom
Lögn

Dagens lögn
Ett par lögner

Imorgon lögn
En hel säck lögner

Gårdagens måltid
Ensamheten

Dagens måltid
Sorg

Övermorgons måltid
Utanförskap

Gårdagens barnsaga
Djur

Dagens barnsaga
Miljö

Imorgon barnsaga
Totalt hjärntvättat

Dagens dumhet
Naji

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-06-18 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP