Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EGEN BILD


VAD MER KOMMER?

Du förgiftade mitt liv

Du förstörde vägen till lyckan

Du förgiftade till och med 

min ande så att det känns 

att luften runt omkring

är förgiftad med ett svart ozonhål

Allt känns upp för mig

Den förgiftade svärden som du djupt borrade

in i min rygg 

var det sista hugget som jag fick av dig

Vad mer kommer?

Undrar jag!

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2019-06-18 12:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Låt oss hoppas inget mer kommer.
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP