Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmid

 

Ser mystiken tätna
skeptiker förmätna
inte alla kan känna
höra blom perenna

viska om denna tid
när sommaren mid
briserar av briljans
ser från ingenstans

flora skiftats i kulör
vyer av natur förför
om legenden berätta
majstångs före detta

fordom var av ritual
för ökat nativitetstal
fruktbarhetsrit hylla
lövad fallos ur mylla


 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-18 23:39



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Uråldrig
men hur uråldrig?
2019-06-20

  Öknens Ros VIP
En sed vars ursprung de flesta inte har en aning om.
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP