Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badoo

Jag hade inte en aning om att det var så många
förtjusande medelålderskvinnor som söker efter
kärleken på Badoo
Har själv precis gjort mig medlem där och vet inte
vad jag ska tro
Måste visst börja lära mig att chatta
Komma på något roligt att säga som kan få någon
av dessa förtjusande damer att börja skratta
Le lite granna
I hopp om att någon ska börja tycka om mig
för den jag är
Den som håller alla tjejer och gummor så himla kär
Men att det var så många tjejer på Badoo som söker
efter en man och kärleken har jag svårt att fatta
Precis som om de alla precis som mig har haft
jobbiga förhållanden där det bara har skitigt sig
då man ännu inte har funnit den rätta att börja älska
och skämma bort...

Det hade jag inte en aning om!

Ken Cassel
18/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-18 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel