Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världslig värdegrund

 

Världen slumrar
värden grumlas
När egoismen gror
sig större än stor

Alla vill ha mer
även de som redan har
Ingen ser de som kastas utanför samhällets entré
för ingen vill ge

Nazismen vaknar
som om den vore saknad
Väckt av saker
som vi trodde var begravda saker

Blir världen någonsin god
när för många människor visar sig vara ond
Tror inte det
sa Gud och smet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-18 13:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är människan som smiter.
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP