Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNGA GUDAR?

Många i universum som avgudar sina älskade statyer 

De statyerna blir till gudar för dem

Men det finns en enda gud, gudarnas gud

En gud som sammanfattas godhets helhet 

Godheten som saknas hos deras gudar




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-06-18 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP