Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De Modiga Tankarnas Väg, kapitel 10


Låt oss bara Älska varandra




46/
Tacksamhet förvandlar allt vi har och inte har till Välsignelser.


47/
Vi slutar aldrig lära, för livet slutar aldrig undervisa.


48/
När du ser ditt eget värde, blir det svårare att umgås med människor som inte gör det.


49/
Vänlighet bygger broar mellan oss alla.


50/
Tiden är alltid rätt för att göra rätt saker.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-18 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP