Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SLÅ UPP EN DAGSTIDNING, SÅ SER NI ATT NEW AGE-FLUMMET ÄR OHÅLLBART!


TESTUGGERI, FRASER, FLOSKLER OCH KLICHÉER

Man tuggar teser

så fradgan stänker

Men det är ingen

som riktigt tänker

Hur hållbart är det

man presenterar

när man orerar

och fabulerar?

 

LARZ GUSTAFSSON 18/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 366 gånger
Publicerad 2019-06-18 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Respekterar ditt rim om ett tanklöst stim fullt med tyckaresillar som imbecillt dillar. :)
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP