Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första, ända upp till den femte, litteraturens tronföljd

1.Portal/Triumfbågen.
2.Trumfkort.
3.Tid som är utmätt.
4.En psykologisk kanin som hjälper.
5. Ja, så har jag då kommit till dikt nummer fem för dagen. Det var den Femte det...
Och ändå har jag inte skrivit något vettigt...
Kanske att femman, ÄNDÅ...
Handlar om självkritik, och Självcynism.




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-18 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim