Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fitbit

Min sömn mäts sedan ett tag av en mätare jag mäter mig med
Den och jag är överens om att min sömn inte är djup nog
Vi förhåller oss till det, till datan, helst med mindfulness





Prosa av Mats Edin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-18 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP