Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves

Länge förväntade hon sig
att han skulle sitta där
på översta trappsteget
och vänta på henne
Men aldrig satt någon
där och väntade
när hon kom hem




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-18 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevacker! Okomplicerad, naken och formidabel i sin enkelhet!
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP