Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket framsteg...

Det sägs ju att "blickar kan tala"
ej nå´t man behöver betala!
Det hade va´t gott
om röster då en nå´t:
"Blickar kan städa" nu virala...




Bunden vers (Blankvers) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-18 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt