Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-08-20 reviderad


Ögonbindlar

 

Mörkret trodde sitt
blev plötsligt så skenheligt
Stod på händerna
förtroendet rasade
Vad gör vi för en skål mat

mumlade anarkisten
förstår inte världen är det bara mörker
Bär de flesta ögonbindlar
och går där blinda
förtroendefullt
och ser inte
vardagen ?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2019-06-18 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP