Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skede

Kvällen ryttlar över taken
ögonblicken fortplantas, vibrationer i luften
ljuden av fladdrande vingar, gårdagars sorg
rovfåglars klippande hunger
kastar sig över, sjunker sakta
planar ut
en seismisk våg, en ofullbordan

öppna ögonen nu
jordspår där du vidrört min hud och mina kläder
vi är små mjuka djur, täckta av glömska




Fri vers av Grävling
Läst 287 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-06-18 20:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Denna sorgsna vackra natur-och kärleksdikt är inte klokt så fin......"...och mina kläder". Har aldrig sett det minnet i text tidigare.
2019-06-21

    Alice.skriver
Har läst fem av dina verk i rad nu och varje har gjort mig hänförd. Du kan verkligen.
2019-06-19

  Lottie Ålhed VIP
Verkligen genomgripande dikt
2019-06-19

    ej medlem längre
Tycker mig ana en rörelse i din diktning. Känns som att det går emot en större sensualism. Kyssar, vågor, hud som vidrörts. Härligt!
2019-06-18

  Kungskobran VIP
Du är en stor begåvning
2019-06-18

  87383 Karlsson
Grym, även i allvarlig bemärkelse. Obeveklig.
2019-06-18

  Ulf Carlsson VIP
Denna dikt darrar av naturens rörelser och ofullbordade närvaro.
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling