Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT PRATA MED BARN

När man som vuxen
pratar med barn,
ska man vara lugn
och inte höja rösten,
för då kan barnet börja gråta
och skrika.
När man är arg,
ska man därför inte
prata med barn
utan vänta
tills man åter är lugn.
Det bästa när man pratar med barn
är att vara tyst och lugn
och lyssna på barnets prat.
På så sätt lär sig barnet
att som vuxen
prata med barn.




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Carlsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-18 20:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kan ske även sam tal
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP