Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidens facit

Jag ville säga

att jag saknar dig

men kunde inte

för min tunga

var lojal

mot det bestämda


Jag ville hejda dig

där i korridoren

ta dig åt sidan

omfamnas i passion

men gick förbi

ett leende

var allt som blev


Jag ville riva

de murar

vi byggt in oss i

utforska det nya

som vi vittrat

men jag lät

dig vara

för våra liv

styrs inte av oss


Våra ögon möttes

och för en sekund

föddes en glimt

av en möjlighet

som aldrig kommer bli

Vi återgick

till våra gjutformar

lever våra liv

enligt framtidens facit




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-23 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina