Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bevärjelse

Det var den gamla magin
högspråket
långt före keltiska riter

Det rörde vid källan för
alla religioners ursprung

han visste inte var
orden kom från
men de bröt fram
över läpparna

formades av hans behov

lavala, intemi sekraja

han kände hur luften vidgades
när magin tog form

eklapon timya ley

Nu fanns det ingen återvändo

Laddningen var klar
fulländad av energi
han höjde händerna
och kände hur stenen i pannbandet brände

Chasema

energin expanderade villt utåt
omslöt och involverade

Visshet

Ske min vilja




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-19 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP