Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dansa min docka


Dansa min docka

Dansa min docka
Dansa min docka
du sjöng
Jag dansade härligt
på linan du band

Dansa min docka
Dansa min docka
du sjöng
Jag dansade långsamt
skämd och i dröm

Dansa nu docka
Dansa nu docka
Du är som en unge
Dum och tung
du sjöng
Jag rörde mig klumpigt
Min mun blev stum

Dansa docka
Dansa!
du sjöng
En okärlek storögd
däri jag miste min syn




Fri vers (Fri form) av Mockasinet
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-19 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet