Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håldagar

Inte visste väl jag att veckans horunge
skulle visa sig vara dagens hjälte när
allt tagit slut och fredagen var röd




Fri vers (Fri form) av bojohansson
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-19 06:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin! Gillar "snytingen" i den! Att den skulle kunna vara en bra refräng i en uppkäftig låt!
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

bojohansson
bojohansson