Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge *-status till alla!

Huvudingrediensen
i Stjärnspelarlaget är ju
resten av spelarna...

För utan dem, hur skulle det gå
för *-nan sen då att få till draget
och bli det bästa fotbollslaget...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-19 08:56



Bookmark and Share


  ULJO
Inget lag kan fungera med bara stjärnor.
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt