Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånat en bild från google


Midsommar

Nu är det dags igen att ladda med sill och färsk potatis
för att inte tala om det grillade köttet som får din mun att
vattnas.
Glöm för all del inte efterrätten där såsen gör allt!

Denna dag kan du väl glömma allt vad kalorier heter och
njuta som aldrig förr!

Visst ja, denna nubbe ska intas med verser av sommarens härliga
tid som gör oss fina och lyckliga.

Glada skratt och ryggdunkningar om att du ska ge dig hän i vimlet
bland sommarglada människor.

Jag njuter utav att se alla dessa ansikten som intar en röd nyans,
medans mitt glas utav cider och en jordgubbe får mig att skratta
glatt.
Önskar er alla poeter den underbaraste midsommaren av alla !!

En värmande sommarkram !




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-19 09:12



Bookmark and Share


  ULJO
Önskar dig skön midsommar
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP