Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bLeka

 

 

 

 

 

 

 

 

hon ligger där med sin kropp mot hans vatten,

Regn som omsluter, komna av varandra.

Eroderar in i varandra som en.

Hennes hud under hans, hans under hennes.

 

Eller är de ett, samma blodomlopp, samma skuld.

Väger mörker mer än ljus?

 

Är jag två i en kropp?

Hav och sten,

 

Men var, var är min sand?




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-19 09:19



Bookmark and Share


  ULJO
Kärlekens dilemma
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP