Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration Förundrad av Viksten


Drömmar

Vad är en sömn
utan dröm
en dröm om ett bättre liv
utan bråk och kiv
underbar musik
fylld av kärlek och liv

Drömmen söker sanning
och frihet
söker vänskap och lugn
ger ett liv
fyllt av glädje
Ditt liv som det kan bli





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-19 09:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vad vore vi utan drömmar, såväl vakna som när vi sover? Inte mycket alls.
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP