Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget har förändrats.


YRKAR BIFALL

Ni yrkar bifall, men så sitter ni
kvar som inget hänt, länge leve
demokratin i monarkin Sverige
och i Hong Gong. Amnesty har
bråda dagar på andra sidan av
vårt sargade klot.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-19 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje