Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspickat!

Vi skall vara lika
men även lite smått olika
så vi kan varandra med något nytt berika
efter så´nt kan man alltid fika
och helst vara nästan lika rika
först då blir vi ju också lite unika
gärna bjuda på fika
men aldrig efter inbjudan fika
gärna nedåt pika
med uppåtgänget allt förlika
de är mycket bra på att predika
toppar skall man hålla sig väl med
dem skall man väl aldrig svika
de hörs aldrig högt skrika
men deras största roll
den går åt eget håll
de har ju koll
var och hur
de nästa spik
ska inflika...








Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-06-19 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt