Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
love i våran tid.


Jag är så kär.

Jag är så kär
Doggen du vet hur det är
I tjejen som leder våran gymnastik
sen dess är livet inte sig likt.

Hennes syrra slog av mitt näs-ben på Krogen
blodet rann men min kärlek är trogen.

En kvinnlig snut var här och toppsade mitt DNA
hon sade inte varför eller till vad.

Jag längtar till nästa gym-pass hennes röst är stark
och blicken vass.

Jag aldrig med henne talar men hon måste känna
min kärlek i genom luften i gympa-salar.

Jag fikar själv som enda kille
mitt sällskap ha ej damerna ville
Jag jämförs med deras män
jag har ingen vän.

Jag är kär doggen du vet hur det är.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-19 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund