Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannsämja




Jag hade planerat att rensa ogräs
på slänten intill grannen
men har ändrat mina planer

på deras torkvinda som står vid tomtgränsen
hänger vita lakan på tork

trädgårdsarbetet får vänta
marken är torr och det kommer att ryka
jag vill inte smutsa ner tvätten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-06-19 11:49



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
En fin dikt om hänsyn.
2019-07-02

  Ezmeralda VIP
Det kallar jag för ett hänsynsfullt beslut.
2019-06-26

  Lars Hedlin
Tankeväckande!
2019-06-25

  Olof Lagerhorn VIP
Bilder som berättar om omtänksamhet och hänsyn.
2019-06-20

    Peter Söderqvist
En vardagtext med ömheten mellan människor i centrum. Fint.
2019-06-20

  M.Eta
Omtänksamhet, tvätten torkar fort men ogräset finns kvar.
2019-06-20

  Blomma-Stjärna VIP
bra och tänkvärd text - grannsämja är viktigt!
2019-06-19

  Respons VIP
Omtänksamt!
2019-06-19

  Rise Little One
Snäll och omtänksam granne du är vännen!
2019-06-19

  Eva Helene VIP
Klok är du och mån om grannsämjan, det ska man förstås vara. Blir glad att läsa, men knappast förvånad. Du är säkert den bästa granne man kan få. :)
2019-06-19

  Öknens Ros VIP
Fint tänka på grannsämjan, man vill ju inte förstöra den.
2019-06-19

  ULJO
Inte alla som tänker så. Min erfarenhet är en helt annan.
2019-06-19

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt med en omtänksam granne
som du.
2019-06-19

  Lottie Ålhed VIP
Verkligen grannsämja med så mycket omtanke Bra med goda grannar.
2019-06-19

  Maria Sundelin VIP
Kan vara bra att undvika det problemet
Kramar
2019-06-19

  överlevaren VIP
Omtänksamma rader, viktigt med hänsyn!
2019-06-19

  WyS VIP
Omtanke, fint!
2019-06-19

  Feliaxel VIP
Ibland får man tänka till så man inte försämrar gransämjan
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP