Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Socialdemokraterna ?


Vem ska man tro på ?




Vi kommer många gånger tvingas höra Stefan Löfven berätta om andra partiers historia, men vi kommer ALDRIG få höra honom berätta om sitt eget partis historia...

Vi kommer aldrig höra Löfven berätta om när hans parti tvångssteriliserade 63,000 ovärdiga svenskar...

Vi kommer aldrig höra Löfven berätta om när hans parti torterade 660 förståndshandikappade på Vipeholm...

Vi kommer aldrig höra Löfven berätta om när hans parti skrev på Barcelonaavtalet för ett muslimskt övertagande...

Vi kommer aldrig höra Löfven berätta om när hans parti uppmanade nazisterna stämpla ett stort rött J i judarnas pass...

Vi kommer aldrig höra Löfven berätta om när hans parti under 54 år studerade rasbiologi...

Vi kommer aldrig höra Löfven berätta om när hans parti tillät 2,1 miljoner nazister transporteras genom Sverige...

Vi kommer aldrig höra Löfven berätta om när hans parti försökte -och närapå lyckades- utrota den samiska kulturen...

Vi kommer aldrig höra Löfven berätta om när hans parti inrättade 14 hemliga och slutna koncentrationsläger i landet...

Vi kommer aldrig höra Löfven berätta om när hans parti skickade hem 2500 ryssar till döden...

...och vi kommer heller aldrig höra Löfven berätta om när hans parti tillät 65,499 ryssar transiteras genom Sverige till ett okänt öde i vännen Stalins kommunistdiktatur.




Man blir trött på sanningar och lögner när man inte vet
vilket är vilket.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-19 12:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Viktig skrivelse att beakta!
Den som äger makten
Äger alltid rätten att
Skriva historien
På sitt sätt. ..
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP