Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag odragna

En väldig kraft väller
ur insikten
att varje ögonblick,
oavsett hur mycket det liknar
föregående ögonblick,
är nytt och oprövat,
jungfruligt,
öppet;

att inga traditioner,
inga världsreligioner;
inga världsbilder,
inga bittra erfarenheter,
inga förutfattade meningar

har något som helst
att säga till om
i det nya ögonblicket,
där allt står på vid gavel
och alla tankar är möjliga;

alla andetag odragna!

Stig ut i luft och ljus
och ändlösa rymders
väldiga skratt

”forget the dead you've left; they will not follow you!” [b. dylan]




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-19 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP