Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnfas

Kan jag blotta min galenskap utan att skrämma
drömmen som flammar upp och bryts
fryser androiderna, övergivna av sin skapare
längs strålande gator om natten
ögon av kobolt och guld
kroppen som en fågels
varma stråk av hare, räv
i hjärnans levande rymd




Fri vers av Grävling
Läst 146 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-19 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling