Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Överdriva eller inte

Många tycker att man ska ha så mycket av både mat och dryck vid midsommar
Varför ska man överdriva
Ta hand om varandra och umgås måste väl vara viktigare
Alla hjälps åt med små bidrag och det blir en avkoppling för alla
Ingen behöver stå för fiolerna ensam
Alla har trevligt och man skapar därigenom trevliga minnen för både barn och vuxna




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-19 15:10



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Knytkalas
en god idé
att oftare ha
med kanske en
sed att ta efter
för nästa led...
*************
2019-06-23

  M.Eta
Klokt! Det är alltid hysteri kring stora helger för allt ska vara så perfekt!
2019-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Sällskapet runt bordet är viktigare än maten och drycken som står där!
Bravo.
2019-06-19

  ULJO
Kloka tankar. Sammanhållningen är viktigast.
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP