Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Murgröna

Jag är trött på att brottas ensam,
genom leriga labyrinter,
krocka mot stenblock,
utan att flisas sönder,
sådär totalt,
bara lite halvt,
splittras för enstund,
jag är trött på det.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-19 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann