Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Atlantis

 

I landet av vatten 
med sin måne av silver
 växer sig drömmar manshöga
i gudarnas händer
väver dag som natt, drömmarnas silverskatt
 
i drömtid ser vi silvermåneporten
dörren står på glänt mot nattens stjärnor
månblommans stjälk i rymden

som en ros genom alltet
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-19 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP