Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den nya policyn: Jag läser ingenting av dem jag blockerat.


SMICKRA INTE DIG SJÄLV

Smickra inte dig själv

Jag läser inte det du skriver

Du ropar ut i tomma luften

Smickra inte dig själv

Smickra inte dig själv

Du ljuger och du överdriver

Och så bedrager du förnuften

Smickra inte dig själv

 

LARZ GUSTAFSSON 19/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-06-19 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP