Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickan

Jag vet inte vem
som skärrades mest
när du hittade sprickan
i min fasad

Du,
som alltid antagit
att jag var hel

Eller jag,
som hade förträngt
att jag var trasig.




Fri vers av Cissmoll
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-19 22:26



Bookmark and Share


  Andreas Widell
Är det viktigast om vem som blev skärrad mest?

Alla har vi känslor som måste vårdas och ses efter. Oavsett orsak och grund så är det framåt man vill?

Hur mår "du" och hur mår "jag"?
Mycket viktigare att finnas där för varandra tror jag. :/
2019-09-06

  Rodin
Gillar mycket kontrasterna, väldigt bra dikt.
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll