Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Prästkragar och en himla massa annat

 

Så kom det sig att människan 

stod alldeles värnlös inför en

av mildaste kvällar.

Utan försvar lät hon den falla

ner över sina axlar 

Den sjönk stillsamt och ömt

medan den berättade att nu

är midsommartiden alldeles 

ny att möta och famna 

Hon låter tanken fyllas till kropp

och själ medan hon går den

till mötes...redo att famnas

och blomma 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-19 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP